Messukylän Työväenyhdistyksen syyskokouksen valinnat vuodelle 2017

Etusivu

Messukylän Työväenyhdistys piti sääntömääräisen syyskokouksensa 30.11.2016 Messukylän Työväentalolla. Toimintavuosi puhutti paikalle saapuneita MTY:n jäseniä. Pääkeskustelunaiheita olivat Tampereen kaupungin talousarvio vuodelle 2017, subjektiivinen päivähoito-oikeus, Pirkanmaan SDP:n piirikokous, tuleva puoluekokous,  puoluevaltuuston valinnat sekä Messukylän Työväentalon ajankohtaiset asiat. Yhdistyksen toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2017 hyväksyttiin. Lisäksi tehtiin luottamushenkilövalintoja : valittiin johtokunnan jäsenet vuodelle 2017 sekä yhdistyksen ehdokkaat Messukylän Työväentalon hallitukseen. Kaikki valinnat tehtiin yksimielisesti.

Messukylän Työväenyhdistyksen uusi johtokunta vuodelle 2017 :

Aila Dündar- Järvinen, puheenjohtaja & jäsenasioiden hoitaja & tiedottaja & kotisivut

Sirkku Lahtia, varapuheenjohtaja

Tero Mattila, sihteeri

Pertti Kärkkäinen, taloudenhoitaja

Leo Siiskonen

Tuula Pohjola

Hannu Havanka

Helena Nieminen 

Jarkko Lumio

Kari Vuorinen

 

Kommentoi